Interieurreparatie

Bij autoschade wordt er meestal onmiddellijk aan de buitenkant gedacht. Het interieur wordt hierbij vaak vergeten. Dat is zonde want u spendeert de meeste tijd binnen ín uw auto.

Schade aan bekleding

De grootste bron van schade aan het interieur van uw auto is de bekleding. De bekleding van stoelen, de achterbank, het dak en deuren kunnen door slijtage, brandgaten en nog vele andere oorzaken beschadigd raken. Schadenet is expert in het herstellen van schade aan bekleding van zowel stof als leder.

Schade aan dashboard

Ook het dashboard van uw auto is een onderdeel dat regelmatig beschadigd raakt. Het verwijderen van een carkit, diefstal van navigatie of autoradio zijn slechts enkele oorzaken van schade aan het dashboard. Wees niet ongerust, Schadenet Möller herstelt deze vorm van autoschade onzichtbaar en snel.

Meer informatie over schade aan het interieur

Heeft uw auto interieurschade? Wacht dan niet langer en neem contact op met Schadenet Möller. Laat u informeren door onze experts.

Reparatie plannen | Offerte aanvragen

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak