Over Schadenet Möller

Schade herstellen? Schadenet Möller bellen!
Sinds 1979 zijn wij van oudsher hét schadeherstelbedrijf van Rotterdam en Lansingerland (regio Berkel, Bergschenhoek). Op meerdere plaatsen in Rotterdam en Lansingerland staan onze medewerkers voor u klaar. Onze service is opvallend aangenaam. Vele duizenden automobilisten per jaar kiezen dan ook na een aanrijding of parkeerschade voor Schadenet Möller. 

Onze droom was en is het uitgroeien tot een begrip in Rotterdam en omstreken. Dat was en is onze missie. Een begrip zijn en blijven op een vakgebied dat ooit is ontstaan als een gepassioneerde hobby. Met het behalen van de Rotterdamse Ondernemers Prijs is bevestigd dat wij het anders doen, beter doen. Daar zijn wij trots op!

Betrokkenheid is het sleutelwoord.
De combinatie van goed management en vakkundig personeel vormen de sleutel van ons succes. Daarnaast is de bereidheid en de mogelijkheid tot investeren in moderne apparatuur cruciaal. In de afgelopen jaren is er door Schadenet Möller veel tijd en geld geïnvesteerd in vakgerichte opleidingen en trainingen voor het personeel. Dit gevoel is één van de pijlers van een optimaal arbeidsklimaat. Het direct meetbare resultaat van het investeren in "human resources" is betrokkenheid en dat maakt het verschil. Iedere dag weer, al 35 jaar.

De kwaliteit van ons werk en onze zorg voor het milieu wordt geborgd door een multi-site certificering:

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • Erkend Duurzaam
  • Duurzaam Repareren
Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak